Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Η χρήση της τεχνολογίας των ΕΜ στη γεωργία και την κτηνοτροφία


    



Με την τεχνολογία των ΕΜ( Ενεργοί Μικροοργανισμοί ) στοχεύουμε στην εξάπλωση των ενεργών μικροοργανισμών, οι οποίοι υπερισχύουν στους βλαβερούς οργανισμούς και καθαρίζουν το περιβάλλον, περισυλλέγουν τις επικίνδυνες ρίζες του οξυγόνου και διαθέτουν στο έδαφος θρεπτικά συστατικά.

Τι σημαίνει ΕΜ

πρόκειται για μια συνθέτη καλλιέργεια από χρήσιμους φυσικούς μικροοργανισμούς οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τροφίμων. Αποτελούνται ως επί το πλείστον από μικροοργανισμούς των παρακάτω τριών ειδών : μαγιά, βακτήρια γαλακτικού οξέος, και βακτήρια φωτοσύνθεσης.
Όταν αυτοί οι οργανισμοί έρθουν σε επαφή με οργανικό υλικό, αποβάλουν ωφέλιμες ουσίες, όπως βιταμίνες, οργανικά οξέα ,ορυκτές χειλικές ενώσεις και αντιοξειδωτικα.
Οι ενεργοί μικροοργανισμοί επηρεάζουν το βακττηριακο περιβάλλον με τέτοιο τρόπο ώστε να επικρατούν οι δημιουργικοί μικροοργανισμοί. Έτσι επιτυγχάνεται ένα περιβάλλον στο οποίο οι μικροοργανισμοί παίζουν έναν θετικό ρολό μέσω της ζύμωσης, όσον αφορά την ανάπτυξη των φυτών, την ποιότητα και την ευφορία του εδάφους.
Ένα έδαφος στο οποίο κυριαρχούν οι εποικοδομητικοί μικροοργανισμοί είναι δυνατόν να οδηγήσει σε άριστο επίπεδο παραγωγής, να αναστείλει τις ασθένειες και να συμβάλει στην παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας.

Τομείς εφαρμογής

Μόνιμη γεωργία

δημιουργούν υγιές έδαφος και άριστες συνθήκες ανάπτυξης των φυτών. Έτσι γίνετε δυνατή η διατήρηση υψηλών εσοδειών και φυτών καλής ποιότητας ,υψηλή παραγωγικότητα, αρίστης ποιότητας φρούτα και λαχανικά.

Κτηνοτροφία  πτηνοτροφία μελισσοκομία και ιχθυοκαλλιέργεια

Απομακρύνουν τις οσμές, δημιουργώντας στο περιβάλλον μια καλή μικροβιακή ισορροπία.
Βοηθούν στην καταπολέμηση των ασθενειών και δημιουργούν υγιές περιβάλλον. Μειώνετε η χρήση αντιβιοτικών και άλλων χημικών ουσιών.
Ως συμπλήρωμα ζωοτροφών, είναι δυνατόν να βελτιωθεί η υγειά των ζωών και να παράγουμε υψηλής ποιότητας κρέας αυγά και γάλα.



ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΕΡΑΣΙΑ
ΤΗΛ. 23510 49994 FAX: 23510 49995 KIN. 6979191898
ΧΑΤΖΟΓΛΟΥ 32 ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου